TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Gazi Ortaokulu

Nis

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü çerçevesinde etkinlik düzenlendi.

Nis

Yangın ve doğal afetler konusunda etkinlik düzenlenmesi.

Mrt

Okulumuzun ilk elektronik gazetesi Türkçe öğretmenlerimiz Yasemin UYGUN KEMEÇ ve Sertab Hasret KİPÇAK tarafından hazırlandı ve okulumuz internet sayfasında paylaşıldı. Gazetemize ilgili linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Göksel AKTAŞ tarafından öğrencilerimize farklı spor branşları hakkında bilgilendirici panolar hazırlanmıştır

Mrt

Okul matematik öğretmenimiz Abdullah Çağlar ÇETİNKANAT tarafından geri dönüşüm ve atık materyallerin kullanımına ve sıfır atık projesine yönelik Şubat ayında  faaliyet düzenlenmiştir.

Mrt

Bakanlığımız Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorularla birlikte; beceri temelli testlerin ve kazanım kavrama testlerinin sınıflarda çözüldü.

Şbt

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan denetimde okulumuz TSE onaylı "Okulum Temiz"  belgesini almaya hak kazandı. Okulumuzun, yüz yüze eğitim öncesi fiziki ortamlarının temizliğini ve güvenirliğini belgelemek üzere istek ve azimle hazırlık yaparak başvuruda bulunduk. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Beşiktaş Çarşı Kadınlar Grubu ihtiyacı olan okullara yardımcı olmaya devam ediyor. Çarşı Kadın Grubu yine duyarlılığını göstererek Tekirdağ Hayrabolu ilçesinde bulunan Gazi Ortaokuluna; kırtasiye malzemesi, giyim, ayakkabı, mont gibi yardım malzemesi gönderdi.

Gazi ortaokulu Müdür Vekili Sinem Türkgeldi Beşiktaş Çarşı Kadınlar Grubuna teşekkür ederek şunları söyledi; “Gazi Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Zeliha Başak Okutan´ın okulumuz durumunu Çarşı Kadın Grubuna iletmesiyle bu ricaya Çarşı Kadın gurubu duyarsız kalmadı. Üç koli  kırtasiye malzemesi, giyim, ayakkabı, mont vb.yardım malzemesi gönderen Çarşı Kadın Grubuna okulumuz ve çocuklarımız adına çok teşekkür ederim”

Mrt

lçemiz Gazi Ortaokulu,Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Çorlu’da düzenlediği turnuvaya bu yıl ilk defa katılmasına rağmen,Puanlı Atletizm müsabakasında 9 dalda madalya alarak turnuvayı İl 3.ncüsü olarak tamamladı. Müsabakalarda, 4×100 metre koşuda,Tahir Kaplan,Hüseyin Moral,Harun Yaprak İzzet Kafaoğlu ekibiyle yarışan Gazi Ortaokulu İl 2.ncisi oldu. 100 metre koşu branşında Tahir Kaplan İl 2.ncisi oldu. Gülle Atma Branşında Tahir Kaplan İl 2.ncisi oldu.Yüksek Atlama dalında İzzet Kafaoğlu İl 3.ncüsü oldu.Cirit Atmada Harun Moral İl 4.ncüsü oldu.800 metre koşu branşında Harun Yaprak İl 4.ncüsü olarak madalyalarını alırlarken,İlçemizi temsilen Gazi Ortaokulu Grup kategorisinde İl 2.ncüsü olarak turnuvayı tamamladı. Türkiye barajının 12:54 saniyenin altında 12:12 saniyelik derecesiyle koşan Tahir Kaplan,100 metre koşu branşında ve gülle atmadaki başarılı derecesiyle iki dalda Tekirdağ’ı temsilen Balıkesir’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmaya
hak kazandı. Gazi Ortaokulu Müdür Vekili Sinem Türkgeldi,”İlçemize,eğitim camiamıza,okulumu-
za bu haklı gururu yaşatan öğrencilerimize ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Zeliha Başak Okutan ve Melih Dalkıran’a teşekkür ederim.Bizi bu turnuvalarda maddi ve manevi her zaman yardımcı olan,yanımızda olup desteğiyle güç veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Besim Dede’ye ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Mrt

İlçemiz Gazi Ortaokulu Yıldız Erkekler Takımı,Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği,il çapında yapılan futbol turnuvasında Hayrabolu ilçemizi temsil ettiği yarışmalarda İl İkincisi oldu.Sonuçlar açıklandığında üçüncü olduğu bildirilen Gazi Ortaokulu,yapılan itirazlar sonucu İkinci olduğu tescillenerek turnuvayı tamamladı. Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitim öğretmenleri Melih Dalkıran ile Zeliha Başak Okutan’ı tebrik ediyoruz.Turnuvada yarışmalara katılımda maddi manevi destek olan ilçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede’ye teşekkürlerini sunan Gazi Ortaokulu Müdür Vekili Sinem Türkgeldi,
“Gazi Ortaokulu spor konusunda oldukça başarılı bir okul,bu yıl il çapında düzenlenen kros yarışmalarına ilk kez katıldık,Genel sıralamada İl Üçüncüsü olduk,bireyselde 4.olduk İl çapında olsun Türkiye Şampiyonluğunda olsun dereceleri olan bir okuluz.Amacımız tüm branşlarda yarışmalara katılıp ilçemiz için gurur verici başarılara imza atmak.Hayırsever Hayrabolu halkının ,Yardım Kuruluşlarının bize maddi ve manevi destek vermesiyle daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.”dedi.

Ock

lçemiz Aydınevler Mahallesinde bulunan Gazi Ortaokulunun spordaki başarısı ilçede gündem oluşturmaya başladı.Gençlerimize sahip çıkarsak,böyle başarılar her zaman geleceğinin bir işareti…

İlçemiz Gazi Ortaokulu adına,Tekirdağ Gençlik İl Müdürlüğünün İl çapında düzenlediği kros yarışmalarında Gazi Ortaokulu takım kategorisinde il 3.sü oldu. Bireyselde de 96 sporcunun koştuğu yarışta da Tahir Kaplan İl 4.sü oldu. Gazi Ortaokulu, Tekirdağ Hayrabolu İlçemizi temsilen Türkiye Şampiyonluğu için yarışacak. Gazi Ortaokulu Müdür Vekili Sinem Türkgeldi,”Yarışmalarda çocuklarımız
çok güzel neticeler aldı,Bizlere her daim destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Besim DEDE’ye teşekkürlerimi sunuyor,Türkiye Şampiyonasında yarışacak öğrencimiz Tahir Kaplan’a başarılar dilerim.”dedi.