TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Gazi Ortaokulu

Bilgi Notu için TIKLAYINIZ

Şbt

15 Şubat Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Bilgi Notuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 5. sınıf öğrencilerimize "Sağlıklı Beslenme ve Obezite Eğitimi" verildi.

Şbt

Okulumuzda ocak ayında "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında gerçekleştirilen adalet değeri ile ilgili faaliyetler

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü kapsamında Personel Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

Eyl

Okulumuz Öğretmenleri Seda SÜZEN KARADAYI ve Esma Seher YÜCETÜRK'ün katkılarıyla Mevlid Kandili panosu hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Sayın Bakanımız Yusuf TEKİN'in konuşmasını dinledikten sonra, toplantı yapıldı.

Haz

Okulumuz tüm etkinliklerini gösteren okul yıl sonu bültenimiz yayında. Okulumuz dergisine aşağıdaki bağalntıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haz

Okul psikolojik danışmanımız Kübra ŞAHİN KARATAŞ velilerimize yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (RİBA) uyguladı.  RİBA sonuçları Tekir-Ağ sistemine işlendi.

Haz

Okul psikolojik danışmanımız Kübra ŞAHİN KARATAŞ öğrencilerimize yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (RİBA) uyguladı.  RİBA sonuçları Tekir-Ağ sistemine işlendi.

Haz

Okul psikolojik danışmanımız Kübra ŞAHİN KARATAŞ öğretmenlerimize yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (RİBA) uyguladı. RİBA sonuçları Tekir-Ağ sistemine işlendi.

Haz

Okul Aile Birliği ile işbirliği içerisinde öğrencilerimizin katılımı ile  çeşitli yarışmalar ve aktiviteler düzenlendi.

Haz

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında eğitim-öğretim yılı içinde yapılan çalışmalarımız

Haz

Okul Gelişim Planı sene sonu değerlendirilmesini yapıldı ve raporlaştırıldı.