TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Gazi Ortaokulu

Gazi Ortaokulu

AYDINEVLER MAH.DENİZHAN SOK.NO 14 HAYRABOLU/TEKİRDAĞ
Vizyon
Türk Milli Eğitim temel ilkeleri doğrultusunda genellik, eşitlik, fert ve toplumun ihtiyaçlarını, yöneltmek, eğitim hakkı, fırsat ve imkan eşitliği, süreklilik, Atatürk, İnkılap ve İlkelerine bağlı ve Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik, bilimsel metodlarını uygun, planlı karma eğitime yapıldığı ailelerin işbirliğinin sağlandığı bir hizmet veriyoruz. Öğrencilerimiz bireysel başarılarını eğitimcilerimizle arttıracaklardır. Eğitim seviyesini yükseltmek, düşüncelerini ifade eden öğrenciler yetiştirmek zorundayız.
Misyon
Velilere ve öğrencilere güler yüzlü, hoş görülü, yapıcı, sabırlı ve nazik davranışlar sergileyeceğiz. Misyonumuz kaliteli eğitim ve öğretim araçlarını kullanarak bilgi düzeyi artırarak gelecekte başarılı bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin ahlaklı birey birey olarak yetişmelerini sağlamak.
08.30-15.00
Ulaşım
İlçe merkezinden okulumuza düzenli gelen servisler mevcuttur.Ayrıca belediye otobüsleri geçmektedir.
Okulumuz Aydınevler Mahallesinde Gazi ilkokulu ile aynı bahçededir.
İlçe Merkezine 1 Km.İl Merkezine 55 Km.dir.